Ta reda på i vilket skick avloppen i din villa/radhus är

Boka en kostnadsfri rörinspektion

Relining

på bara 4 dagar!

Blogg

Viktiga råd och tips till dig som husägare vid relining av avloppsstammar

Vi skall i denna blogg enkelt försöka hjälpa er att komma vidare och svara på vad ni bör tänka i er kommande renovering av era avloppsrör i er villa eller radhus genom relining eller rörinfodring som man även säger ibland. Här finns faktainformation och tips och råd som vi hoppas kunna ge er guidning på vägen mot en lyckad avloppsrenovering

Läs mer

Relining eller stambyte, vilket ska man välja?

Relining är ett alternativ till stambyte som medför ett mindre ingrepp i fastigheten. För att kunna ta ställning till om det går att utföra relining av avloppsstammarna, eller om ett fullständigt stambyte är nödvändigt, behöver man göra en rörinspektion.

Läs mer

3 enkla steg att gör en underhållsplan

3 enkla steg att gör en underhållsplan Det första man bör göra innan man köper ett hus eller påbörjar renoveringar av befintligt hus är att sätta ihop en underhållsplan för framtida underhållsbehov av sitt hus.

Läs mer

Skyddsåtgärder under corona

Coronaepidemin har lett till både stora och små problem i samhället och det är en svår tid för oss alla. VVStrygg tar situationen på största allvar, och följer och håller oss uppdaterade om Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Läs mer

Relining – det miljövänliga alternativet

Förutom många andra fördelar med relining framför stambyte, är det dessutom snällare mot miljön. Vi berättar varför!

Läs mer

Fixa avloppet snabbare – och mycket billigare

Att förnya avloppsrören i huset är förr eller senare oundvikligt, och innebär ofta långvariga och dyra stambyten. Samtidigt finns det enklare och billigare alternativ i form av vår relining – som dessutom har ännu flera fördelar.

Läs mer

Vad består dina rör av? 4 sätt att veta!

Gamla gjutjärnsrör håller i cirka 50 år innan de börjar rosta sönder och skapa problem. Är du osäker på vilket material dina rör består av? Läs vidare så guidar vi dig!

Läs mer

Relining eller stambyte i villan/radhuset?

Idag finns i huvudsak fyra sorters avloppsrenoveringar för villor. Vilken sort ska man man välja? Läs vår jämförelse här!

Läs mer

Filmning av avlopp räddar dig från vattenskada

Det är omöjligt att veta skicket på avloppsrören som göms bakom väggar och under golv. Ta reda på skicket genom vår kostnadsfria rörinspektion!

Läs mer

Relining av avlopp i villa

Det finns två typer av relining: strumpmetoden och lösplastmetoden samt en hybrid. VVStrygg jobbar endast med strumpmetoden, som har lika lång hållbarhet som ett stambyte.

Läs mer