Ta reda på i vilket skick avloppen i din villa/radhus är

JUST NU! Boka en GRATIS rörinspektion

Relining

på en vecka!

Blogg

Guide - Så löser du stopp i avloppet

Att få stopp i avloppet är aldrig roligt och det kan hända på olika ställen i din bostad. Såsom i diskhon/handfatet, toaletten eller duschen. Det kan även hända att man får stopp i avloppet längre ner. Så hur ska man gå tillväga? Det kommer vi förklara i denna guide!

Läs mer

Relining eller stambyte, vilket ska man välja?

Relining är ett alternativ till stambyte som medför ett mindre ingrepp i fastigheten. För att kunna ta ställning till om det går att utföra relining av avloppsstammarna, eller om ett fullständigt stambyte är nödvändigt, behöver man göra en rörinspektion.

Läs mer

Kluckande ljud från avloppet

Avloppet är det som bara ska fungera och man helst av allt inte vill ha problem med. Det är lätt att man bara låter avloppet vara då det upplevs som äckligt. Att skjuta på problemet innebär också att man för eller senare stöter på problem i form av att det börjar komma kluckande ljud, vattnet rinner sakta eller att det börjar lukta

Läs mer

Kostnad för relining, allt du behöver veta och prisexempel

Kostnaden för relining beror på många olika faktorer, i denna blogg går vi igenom faktorerna och ger prisexempel på avloppsrenovering med relining.

Läs mer

Stopp i avloppet längre ner - Så löser du det!

Stopp i avloppet drabbar de flesta någon gång. Vatten som rinner sakta eller står helt still i diskhon kan skapa oro och det är inte lätt att veta hur man ska gå tillväga för att lösa problemet. Ibland kan det även handla om stopp i avloppet längre ner, då kan man behöva ta in professionell hjälp för lösa problemet. I denna blogg kommer vi gå igenom olika tips på metoder du kan göra om du har stopp i avloppet längre ner.

Läs mer

Stopp i avloppet bikarbonat

Bikarbonat och ättika är vanliga ingredienser som de flesta har hemma i köket och kan enkelt hjälpa dig lösa stoppet i avloppet utan massor med tunga kemikalier som kan orsaka skada både på avloppsrören och dig själv. I denna blogg kommer vi gå igenom steg för steg hur du ska gå tillväga för att lösa stoppet i avloppet med bikarbonat och ättika.

Läs mer

Stopp i duschen - Så löser du stoppet

Att få stopp i avloppet är något som händer i många hem. Avloppet är något som behöver rengöras med jämna mellanrum annars är man i risk för att få stopp. Har du fått stopp i avloppet vid duschen? Ingen panik, vi går igenom hur du ska gå tillväga i denna artikel.

Läs mer

Avloppsbrunnar, golvbrunnar & avlopp- hur fungerar de?

En avloppsbrunn är något som man har ute på tomten och kär samlingsnamn för inspektionsbrunn, spolbrunn samt ringbrunn (nedstigningsbrunn). Många kallar även golvbrunnarna inne i huset för avloppsbrunn eftersom dom tar hand om avloppsvattnet men dessa heter helt enkelt bara golvbrunn. I denna artikel ska vi gå igenom de olika typerna av brunnar och dess funktioner.

Läs mer

Stopp i toaletten - 10 sätt att bli av med stopp i toaletten

Att få stopp i avloppet är inte roligt men det är något som händer oss alla så du är inte ensam om det. När man ser stoppet och vattnet stiga kan man lätt få panik eftersom man tror att vattnet kommer rinna över toalettkanten. I denna artikel ska vi gå igenom hur du ska gå tillväga för att bli av med stoppet och hur du förebygger stopp i toaletten för framtiden.

Läs mer

Stopp i avloppet i köket

Har det börjat lukta ur din diskho eller rinner vattnet långsamt? Kanske har det redan blivit stopp? Stopp i diskhon är aldrig kul. Men kan de hända oss alla. Fett och matrester samlas lätt i rören och täpper till. Men oroa dig inte! I denna blogg går vi igenom olika tips på lösningar för att bli av med stoppet.

Läs mer