Ta reda på i vilket skick avloppen är i din villa

Boka en kostnadsfri rörinspektion

Relining

på bara 4 dagar!

VVStrygg grundades utifrån villaägarnas behov

Våra hus blir allt äldre. Det innebär ofrånkomligen att även husets avloppsrör och övriga tekniska installationer åldras. Väggarna runt oss håller för årtionden av snålblåst och snöstormar men inuti väggarna och också i golven händer det saker. Dolda för ögat blir rören i allt sämre skick och det är sällan de boende ser att det är något som borde åtgärdas förrän alltför sent. Det märks då antalet vattenskador i våra hem ökar från år till år.

Vår uppgift är att hjälpa villaägare att hålla sitt hus och hem i skick och bevara dess värde till kommande generationer.


VVStrygg har sina rötter i Finland

VVStrygg är ett företag som ursprungligen startade i Finland och som specialiserat sig på relining i villor. Under vår historia har vi renoverat avloppen i tusentals villor i Finland, där vi sysselsätter över 100 personer.


9 anledningar att välja VVStrygg

  1. En välbeprövad metod att genomföra avloppsrenoveringar 
  2. Hög kompetens och gedigen erfarenhet 
  3. Fackmän som är stolta över sitt arbete 
  4. Förstklassig teknik 
  5. Erfarenhet som har finslipats av tusentals objekt 
  6. Nöjda kunder
  7. Ett företag på stabil grund
  8. Bekymmersfri finansiering av renoveringen
  9. 10 års felansvar


Vårt löfte

Hjälp och service

Vår uppgift är att hjälpa villaägare att bo tryggt och se till att hemmets värde bevaras. Det innebär en serviceattityd som genomsyrar hela personalen hos VVStrygg. Vi strävar efter kundens uppskattning genom hårt och väl utfört arbete.


Kvalitet som föds ur människor, stolthet och passion 

Det arbete som utförs av VVStryggs personal styrs inte bara av en vilja att hjälpa utan görs med stolthet, som hantverkare förr i tiden. Det är det som får våra montörer att utföra sitt arbete ytterst skickligt och med ett resultat som vi är stolta över. Vi drivs av en passion som får våra renoveringsrepresentanter och ledning att arbeta för våra kunders bästa, vi gör allt för att erbjuda den smidigaste renoveringsupplevelsen på marknaden.

Erfarenheter av avloppsrenovering

Enkel infodringsmetod möjliggjorde en mindre avloppsrenovering

Renoveringen inleddes eftersom avloppen under det senaste året hade visat tecken på proppar. Avloppen bubblade och vattnet rann inte undan ordentligt. Det var dags att få dem åtgärdade.

Läs mer

Den enkla och snabba avloppsrenoveringen tog bara fyra dagar

En representant kom på besök för att göra en gratis kartläggning. Han filmade rören och kameran kunde inte passera genom beläggningarna på alla ställen. Vatten kunde fortfarande rinna genom rören men renoveringsbehovet var helt klart akut!

Läs mer

Kostnadsfri kartläggning slog Joni – som avslutning på sommarsemestern hade husets avlopp renoverats

Jag hade ingen aning om hur mycket gjutjärnsrör det är under huset. Genom kartläggningen och den avloppsfilmning som gjordes i samband med kartläggningen fick jag veta hur mycket rör det finns och i vilket skick de är.

Läs mer