Ta reda på i vilket skick avloppen i din villa/radhus är

Boka en kostnadsfri rörinspektion

Relining

på bara 4 dagar!

Flexbetalning, en smidig betallösning 


 Att renovera din villas avloppsystem är en stor investering. VVStryggs säkra avloppsrenovering höjer värdet på din villa och håller i många årtionden framöver. Ibland visar sig renoveringsbehovet vara akut, och blir för många en oförutsedd utgift.

Vi ger våra kunder möjlighet att på ett enkelt sätt dela upp kostnaden för renoveringen. Tillsammans med OP Företagsbanken erbjuder vi VVStrygg Flex, en flexibel betalningslösning där du kan låna 100 000-500 000 kronor och betala tillbaka i den takt som passar dig.

Använd verktyget nedan för att se vad din månadskostnad skulle bli.  

Beräkna det betalningsbelopp som passar din budget här

mån.

Berätta för säljaren att du vill dela upp din investering i flera delbetalningar och dra nytta av betalningsperioden utan ränta i början av krediten. Vår säljare skräddarsyr dig ett finansieringserbjudande enligt dina önskemål.

  • Finansiering 100 000 – 500 000 kr.
  • Alltid 1 månads ränte- och kostnadsfri period i början av krediten.
  • Ränta: REPO +6,75%-enh (11/2019)
  • Faktureringsavg. 45 kr/mån.
  • Ingen uppläggningsavgift.

Finansieringen är en engångskredit där den effektiva räntan på en kredit på 180 000 kr är 7,31%, då krediträntan är REPO-räntan + 6,75%, (6,75% 11/19), uppläggningsavgiften är 0 kr och faktureringsavgiften är 45 kr/mån. Den uppskattade totalkostnaden för krediten är 221 724 kr. Kalkylen har upprättats under antaganden om att hela krediten har tagits ut, krediträntan och avgifterna är oförändrade hela kredittiden och att krediten betalas tillbaka med minimiamorteringar på 3 060 kr (1,7% av kreditbeloppet) med en månads mellanrum, varvid kredittiden är 73 mån. Krediten beviljas av OP Företagsbanken Abp, Gebhardsplatsen 1, 00510 Helsingfors, Finland.

 

Du kan när som helst välja att betala tillbaka hela eller delar av lånet utan extra kostnad. Låneräntan är avdragsgill.

För att ansöka om VVStrygg Flex, prata med din säljare.