Country Manager annons VVStrygg AB

Är du en blivande Country Manager i ett branschledande företag?


VVStrygg AB är ett VVS-teknikföretag som specialiserat sig på VVS-renoveringar i villa. Företaget som grundades 2016 är en del av den branschledande finska koncernen LVIturva Group OY. LVIturva lanserade 2010 en metod för renovering av VVS-teknik i villa. Metoden har revolutionerat den finska VVS-branschen. Företagets mission är att att göra boendet i villa både enkelt och tryggt.

VVStrygg arbetar enligt samma koncept och fokus på kvalitet och kundnöjdhet. 2017 nådde VVStrygg en årsomsättning på 4 milj kr och i år beräknas omsättningen öka till 25 milj kr. Koncernens uppdrag är att bli det ledande VVS-teknikföretaget i Norden. Här har VVStrygg en viktig roll. Målet är således att 2023 bli det ledande VVS-teknikföretaget även i Sverige. I egenskap av Country Manager kommer du att ansvara för detta mål.

Tack vare en positiv företagskultur och motiverande ledarskap har LVIturva tre år i rad utsetts till en av Finlands bästa arbetsgivare. För oss är det viktigt att också du brinner för att göra VVStrygg till en attraktiv arbetsgivare i Sverige.

Vi erbjuder dig:
- Möjligheten att vara med och skapa vår framgångssaga i Sverige
- Koncernens fulla stöd för att du ska lyckas i din uppgift
- Fast och en rörlig lön som grundas på företagets framgångar
- Förmånsbil

Våra förväntningar på dig:
- Erfarenheter av framgångsrikt ledarskap och företagsbyggande
- Insikter i hur tillväxt skapas
- Du brinner för VVStryggs mål och uppdrag
- Du kan kommunicera på engelska

Gillar du dessa utmaningar, skicka i din ansökan till: johannes.pattiniemi@vvstrygg.se