Arbetsledare Stockholm


VVStrygg AB är ett VVS-teknikföretag som specialiserat sig på VVS-renoveringar i egna hem. Företaget som grundades 2016 är en del av den branschledande finska koncernen LVIturva Group Oy. LVIturva lanserade 2010 en metod för renovering av VVS-teknik i egna hem. Metoden har revolutionerat den finska VVS-branschen. Företagets mission är att att göra boendet i egna hem både enkelt och tryggt.

VVStrygg arbetar enligt samma koncept och fokus på kvalitet och kundnöjdhet. 2017 nådde VVStrygg en årsomsättning på 4 milj kr och i år beräknas omsättningen öka till 25 milj kr. Koncernens vision är att bli det ledande VVS-teknikföretaget i Norden. Här har VVStrygg en viktig roll. Målet är således att 2023 bli det ledande VVS-teknikföretaget även i Sverige.

Nu söker vi efter en effektiv och ansvarstagande arbetsledare som kommer leda det dagliga arbetet inom avloppsmonteringarna. Arbetsledare uppgift är att stödja montörerna, kontrollera arbetskvalitén, att arbetet genomförs effektivt och enligt tidsplaneringen så att kunderna blir nöjda med VVStryggs arbete. Utöver detta är arbetsledarens uppgift att förbättra omsättningen i organisationen och samarbetar tätt tillsammans med andra aktörer.

Det vi förväntar oss av dig är att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Utöver detta förväntar vi oss att du har en bra interaktionsförmåga, samarbetsvillig och bra arbetslivserfarenhet. Tjänsten är tillgänglig i stockholm.


Kompetenskrav:

- Erfarenhet inom VVS-branschen
- Problemlösande och bra samarbetsförmågor
- Resultatinriktad och förmåga till utveckling
- Erfarenhet av chefsarbete
- Beredd att resa i arbetet


Vi erbjuder dig:

En tjänst där du får visa det du kan och utvecklas i en bra arbetsmiljö. Du får arbeta självständigt och ansvarar för att arbetsuppgifterna blir utförda. Vi är mer intresserade av genomförande av arbetet än teoretisk utbildning. Du kan även arbeta där det känns som att du arbetar bäst. Arbetstiderna är flexibla, men vi önskar även flexibilitet från dig vid behov. I ett snabbt växande företag får du visa dina kunskaper och utveckla dem tillsammans.

Skicka snarast din ansökan till rekry@vvstrygg.se samt märk din ansökan med "Arbetsledare till Stockholm" Om du känner att du vill veta mer, tveka inte att kontakta Eva Hannus +46 70 559 00 15.